Aurora López

Cantant en LSE

Bio

Aurora López

Aurora López...

Des de molt jove m’apassiona el món de les arts, la dansa, el teatre i el cant. Sóc sorda profunda des dels dos anys però m’encanta la música i tocar la bateria.

Durant 18 anys he exercit de presentadora dels Informatius per a persones sordes de la televisió pública valenciana. Amb una vocació solidària, disfrute ajudant en activitats i necessitats de les persones sordocegues. Actualment, sóc professora de Llengua de Signes -en castellà, valencià i sistema internacional- i Mediadora Comunicativa en la Federació per a sords de la Comunitat Valenciana.

Més enllà, a Londres, als estudis de cine i televisió britànics Pinewood, vaig treballar d’avatar per contes infantils animats en el Sistema de Signes Internacional. La meua vida està absolutament integrada en el món dels oients, i he fet d’actriu de spots publicitaris. Vaig protagonozar un videoclip per al grup valencià “El Diluvi” amb el tema “I sols tu”.

Durant un temps, vaig ser directora de continguts i presentadora en linia en l’empresa Visualfy, que realiza projectes d’intel·ligència artificial per la inclusió. M’ha encisat colaborar en activitats teatrals i musicals amb la companyia de teatre Pont Flotant.

Aprenc de memòria les cançons, les treballe durant dies, setmanes i mesos per a adequar-les a la Llengua de Signes i les interprete junt a la resta de la banda amb sentit musical. A l’escenari, he ballat i interpretat les cançons de Suau: “El teu llenguatge”, “La llum” i “Tu individuo”.