Alejandro Iñigo

Guitarra i Veu

Bio

Alejandro

Alejandro Iñigo...

Porte experimentant amb la guitarra desde els 15 anys. He tingut un aprenentatge de l’instrument practcament autodidacta, llevan d’un periode entre l’any 2000 i 2002 estudiant a la que va ser ‘Escola de música moderna d’Alzira’.

El primer proyecte musical, del que vaig formar part va ser ‘Infusion’, una banda en la que interpretabem música instrumental de composició propia i que abarcaba una mescla d’estils com el blues, el jazz i el rock.

Posteriorment he format part de diversos proyectes musicals sense importar massa l’estil o tipus de música, desde la típica orquesta de verbena, fins a interpretar música tradicional amb l’agrupació musical “Ibn Jafadja” d’Alzira i acompanyant a artistes com Pep el Botifarra o Lluis el Sifoner.

Vaig formar part de la banda ‘Mamasoul’, portant un repertori basat principalment en versions conegudes de clásics de la música negra nortamericana dels 70-80 a les principals sales de concerts de Valencia. He format part de la big band ‘The Turia Jazz Band’ duguent un repertori d’estandards de jazz al llarg de la comunitat valenciana.

Tot açò, sempre com a guitarra solista llevant d’alguna ocasió en la que també vaig formar part d’algún grup com a baixiste.