Suau

La Banda

Bio

Suau...

Suau es un grup musical Valencià. La idea naix d’una serie de cançons de creació pròpia, amb les que, tant per les seues harmonies com per les seves lletres o per la naturalitat i llibertat amb que les interpretem, transmeten una energia positiva i agradable…

Bio

La Banda

Suau es un grup musical Valencià. La idea naix d’una serie de cançons de creació pròpia, amb les que, tant per les seues harmonies com per les seves lletres o per la naturalitat i llibertat amb que les interpretem, transmeten una energia positiva i agradable. En quant al so de SUAU, estaríem en un punt no massa fàcil de classificar dins de la immensa diversitat que comporta el gènere pop, encara que creguem que això mateixa es el que ens agrada. Es pot semblar a moltes coses però tampoc massa. Sense ser algo premeditat, ens allunyem de les etiquetes i de les classificacions.

El grup está conformat per Álex Iñigo veu principal i guitarra, Miquel Garés guitarra, Josemiguel Peñacoba baix i Ferran Fluixà percusions.

En quant al so de SUAU, encara que es tracta d’un so prou personal, podríem fer una aproximació dient que te un poc de folk americà, algo de pop, alguna pincellaeta de rock, però sense aproximar-se massa al so de cap banda en concret. Ja que les cançons, son portades a cada assaig on cadascú aporta el millor de si mateix. Tot sense pretendre sonar de cap forma predeterminada sino donantli a les cançons el que estes ens demanen.

Alejandro Iñigo...

Alejandro Iñigo

Guitarra i veu

José Miguel Peñacoba...
Miquel Garés...

Miquel Garés

Guitarra

Ferran Fluixà...

Ferran Fluixà

Bateria

Aurora López...

Aurora López

Cantan en LSE